Jobs

Bliv en del af acomplir

Hvis du har lyst til at være en del af en ung, progressiv og ambitiøs virksomhed der gerne vil udfordre en konservativ byggebranche, så er acomplir måske det rette sted for dig.

Du skal selv være ambitiøs og have lyst til i et stærkt og passioneret fællesskab at bidrage til at sætte nye standarder for måden at arbejde på og for udnyttelse at de nyeste teknologier. Du er blandt branchens bedste, søger udvikling og udfordring og trives i en hverdag i forandring.

Ledige stillinger:

Teknisk tegner – projektansættelse

acomplir arbejder med detaljerne inden for komplekst industrielt byggeri med fokus på præfabrikation. Vi søger en teknisk tegner med særdeles stærke Revit-kompetencer til en projektansættelse på ca. 2 måneder. Hvis du ikke er meget erfaren, er der ingen grund til at sende os en ansøgning. Der kan være mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Læs jobopslag »

Hvorfor vælge acomplir som arbejdsplads?

Ligesom os skal du være passioneret omkring din faglighed og brænde for hele tiden at skubbe til grænserne for hvad der er muligt.

Vi er særdeles resultatorienterede, men tror også på at resultater skabes igennem arbejdsglæde, en åbenhjertelig atmosfære og et stærkt fællesskab. Vi ved det er alvor – men vi skal også have det sjovt. Ingen dage uden latter og gode grin.

Vi forsøger at skabe en rummelig og hyggelig virksomhed, hvor vi i gensidig fleksibilitet og respekt for hinanden får ting til at lykkes. Der er plads til gode ideer og eksperimenter, men naturligvis med et samtidigt fokus på at levere effektivt til nogle af branchens mest krævende kunder.

INGEN STILLINGER?

Send uopfordret ansøgning her

Vi er altid på udkik efter branchens dygtigste medarbejdere og lovende talenter, og skal derfor være hjertelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du synes, du kan bidrage aktivt til virksomhedens udvikling.